Win vrijkaarten voor Xander De Rycke op Lentefeest Chiro Sint-Amandus

We hebben er lang moeten op wachten, maar daar is hij dan eindelijk: de lente en dus binnenkort ook het Lentefeest van Chirojeugd Sint-Amandus Oostakker! Dit jaar trachten ze de succesvolle edities van de voorbije jaren op z'n minst te evenaren met nog steeds 3 dagen feest op de festivalweide gelegen in de Oude Veldstraat te Oostakker.

Programma

Vrijdag 1 mei 2015

De Chiro zet het Lentefeest in met A World of Comedy. Twee top stand-up comedians (Xander De Rycke en Joost Van Hyfte) & top MC (Tom Cools) zullen zorgen voor tranen van plezier. Iedereen is welkom vanaf 20u00. Om 20u30 start de voorstelling. Inkom bedraagt € 5. Tegelijkertijd opent ook de cocktailbar zijn deuren voor het publiek waar u cocktails kunt drinken aan een schappelijke prijs. Afsluiten doen we met een optreden van de coverband Wall Box.

Win 2 vrijkaarten voor A World of Comedy

Zaterdag 2 mei 2015

Naar jaarlijkse traditie is er opnieuw het krachtbaltornooi. Het tornooi vangt aan om 9u00 voor de heren en 10u00 voor de dames. Vorm een ploeg van minstens 6 krachtpatsers en ga de strijd aan!

‘s Avonds gooien we de benen los op de zevende editie van Reburn. Zo zetten ze het succes van vorig jaar reeds verder. Dit jaar bepalen Dj Nobels, No trixx, Les Mecs/MC Captain, David Latour, Freaquency en Dj Dimerio de muziek van de avond. Aanvang om 21u00. Kaarten kosten € 6 (voorverkoop) of € 8 (aan de kassa). Tegelijkertijd is ook de cocktailbar geopend, waar u alweer kan genieten van een lekkere cocktail in een aangename sfeer. Kaarten verkrijgbaar bij alle leiding en op onze verkooppunten.

Zondag 3 mei 2015

Op zondag is er heerlijke barbecue. De prijs bedraagt € 13 voor volwassenen (3 stukken vlees) en € 9 voor kinderen jonger dan 12j. (2 stukken vlees). Aan de kassa betaal je respectievelijk € 16 en € 11. Aperitieven kan je vanaf 11u30. Hoe u een kaart in voorverkoop kan verkrijgen, wordt hier onderaan weergegeven.

VVanaf 14u00 gaat de speelstad open. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Om 15u00 start de Chiro show. Elke afdeling zal zich hier van zijn beste kant laten zien. Rond 17u00 zijn er frietjes te verkrijgen voor zij die al terug honger zouden hebben.

Je ziet het, er is voor elk wat wils in dit gevarieerd programma. Chiro Oostakker hoopt jullie massaal te mogen verwelkomen en er een super feest van te maken! Voor de laatste nieuwtjes surf je naar https://www.facebook.com/chirooostakker. Voor meer informatie kan je ook steeds terecht bij de leiding of telefonisch op de nummers 0475 42 65 79 (Rosan) of 0472 86 42 36 (Miklas).

Praktisch

 

U kan het Lentefeest bereiken:
  • Vanaf de R4, afrit Lochristi - Oostakker: aan de lichten slaat u links af om onmiddellijk rechts af te slaan.

  • Komende van Gent centrum: volg de N70, richting Lochristi, tot aan de lichten ter hoogte van de winkel „Sleepy?. Sla vervolgens links af.

  • Komende van Lochristi: volg de N70, richting Gent, tot aan de lichten bij het tuincentrum „Van Eeckhout?. Sla vervolgens rechts af. Vanaf hier kunt u de pijlen volgen.

 

 

Tip

Er is een zeer grote fietsenstalling aanwezig, maar geen parking voor auto?s. Als je niet ver van de weide woont, is het dus ten zeerste aangeraden om met de fiets te komen.
Dit is niet alleen praktisch voor ons, maar ook zeer positief voor het milieu.

 

 

 

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.