VZW Goedleven organiseert gratis Beleefdag op zondag 29 mei

Naast de wekelijkse lessen van Popcollege en Danscollege organiseert VZW Goedleven door het jaar heen verschillende activiteiten. Hier voegen ze graag hun eigenste Gentse culturele Beleefdag aan toe waar kinderen en volwassenen kunnen proeven van alle culturele activiteiten aangeboden in Muziekcentrum Goedleven.

GRATIS LESSEN POPCOLLEGE & DANSCOLLEGE

We nodigen iedereen uit om te komen proeven van gratis muzieklessen van popcollege en gratis danslessen van danscollege. Er is gelegenheid om kennis te maken met alle docenten en reeds in te schrijven op ons zeer gevarieerd lesaanbod voor volgend schooljaar (sept.16 - juni '17) aan de infostand van popcollege en/of danscollege. Ontdek ons proeflessenanbod via flyer in bijlage.

WIJK AAN ZET

Deze dag is niet enkel een ontmoetingsdag voor verschillende buren en culturen maar bevordert bovendien het culturele samenleven in Oostakker. Onze leerlingen, hun vrienden en ouders zullen samen met onze buurt hun muziek- of danspassie delen, (her)ontdekken, ontwikkelen of bewonderen en te gast in onze warme en open community. Ook Stad Gent ondersteunt dit initiatief als vernieuwend en verrijkend voor Oostakker.

RANDANIMATIE + KIDSDISCO + SPRINGKASTEEL + VRIJ PODIUM + OPTREDENS + SALSAPARTY

De Beleefdag wordt op zondag 29 mei om 11u plechtig op gang getrokken door Vooruit met de Kuit. Vanaf 12u tot 14u is er een fantastische kidsdisco en in de namiddag zijn er tal van fantastische optredens (meer info hieronder), springkasteel voor de kleintjes, is er een vrij podium en eindigen we 's avonds met een zwoele salsaparty met liveband. .

PROGRAMMA

  • 11u-12u : Vooruit met de Kuit optocht in omliggende straten
  • 12u-14u: Kidsdisco met Dj Rakesh 14u-14u30 : Vooruit met de Kuit op zomerterras Goedleven
  • 14u30 - 15u00 : Wwwater
  • 15u30 - 16u00 : BIEZEN & Popcollege Guests
  • 17u00 - 17u30 : Red D. feat Lady Linn
  • 20u00 - 22u00 : Ritmo Latino

FOOD & DRINKS

“Barista Ape” met ristretto, cappuccino, latte machiatto, lungo, espresso, … (van Ape-events) “La dolce Vespa” met artisanale taarten en cupcakes van Nadia's Cakes uit Destelbergen (van Ape-events) "Ijskar" met huisgemaakt ijs van ijsster uit Gent (van Ape-events) "Brasuco Mobiele Smoothiebar" met Braziliaanse sapjes, coctails, sloothies, milkshakes en fruitijsjes "Foodtruck" met heerlijke gerechten en veggie aanbod.

U KOMT TOCH OOK !?

Iedereen is welkom in het Muziekcentrum. Hun muziek- en dansaanbod is voor jong én oud, voor beginners én gevorderden, voor amateurs en liefhebbers. Geniet van de ongedwongen sfeer en aanstekelijk enthousiasme van onze muzikanten en dansers. Niets hoeft, alles kan.

Contact

Vzw Goedleven (Joke, Vicent, Gunter, Olivier)

Goedlevenstraat 179/2 - 9041 Oostakker

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0473642120

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.