VDK Gent Heren klaar voor seizoen 2014-2015.

Voor VDK GENT HEREN wordt het volleybalseizoen 2014-2015 een competitie vol spanning en uitdaging. Met de nakende verhuis naar de nieuwe Edugo Arena in Oostakker, met plaats voor meer dan 1.200 supporters, bouwen ze verder aan de weg die hen naar de middenmoot in de Ethias Volley League moet brengen.

 

De ploeg werd sterk gewijzigd en er wordt ingezet op meer trainingsuren en een professionelere entourage. De ambitie is er om opnieuw op en rond het veld spektakel te brengen.

Wil je dit spektakel in optimale omstandigheden beleven, dan is lidmaatschap van hun CLUB100 een aanrader. Dit seizoen voegen ze een belangrijk voordeel toe aan het abonnement: als CLUB100 lid krijgt u een zitje in onze comfortabele VIP seats! Deze zullen strikt voorbehouden worden voor sponsors en CLUB100 leden.

Verder geniet u nog steeds van volgende voordelen:vdk gent heren club100

  • Gratis toegang op alle thuiswedstrijden in de ‘Ethias Volley League’ (indien u een VDK bankkaart hebt, kan u bij elke wedstrijd iemand uitnodigen).
  • Twee toegangskaarten voor ‘CLUB19’, een avondje volleybal dat start om 19u met een aperitief en maaltijd in een losse en ongedwongen sfeer.
  • Opname in het ledenbestand CLUB100 met vermelding op de website.
  • U wordt als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws binnen de club en kan genieten van exclusieve voordelen.

Schrijf u nu in door uw naam en adres te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U ontvangt uw toegangskaarten en waardebonnen voor CLUB19 na overschrijving van 100 € op het rekeningnummer BE21 8905 3404 0403 met vermelding van uw naam.

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.