VDK Gent Heren klaar voor eerst wedstrijd in Ethias Volley League.

Als de Supercup gespeeld wordt, weet de sportwereld dat de competitiestart van het nieuwe seizoen voor de deur staat. Zo ook voor volleybal.

Na de geslaagde maiden matches, Supercup dames en heren, op zaterdag 4 oktober in de gloednieuwe Edugo Arena staat VDK Gent Heren voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2014 - 2015 in de Ethias Volley League.

 

De spits gaat er af in de nieuwe thuishaven en wel tegen Volley Behappy2 Asse-Lennik, dat een woelig tussenseizoen achter de rug heeft. Dat belette hen niet om zich grondig te versterken.

Hoe grondig? Dat zal VDK Gent Heren zaterdag e.k. ondervinden.

Zaterdag 11 oktober 2014 om 20:30 komt Volley Behappy2 Asse-Lennik op bezoek in de Edugo Arena. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar deze eerste "echte" confrontatie op het hoogste niveau 2014 - 2015.

Een goede maar intense voorbereiding kan een goede waardemeter zijn voor het sterk vernieuwde fanion team van VDK Gent Heren. Op naar de competitie dus.

Onder leiding van T1 Luc Engelschenschilt en zijn assistent Christophe Van De Plas zal de ploeg zijn beste beentje voorzetten ten einde de entourage en niet in het minst de sponsors, sympathisanten en supporters te behagen.

Met uitzondering van 2 youngsters (Basile Andriessen en Lazslo Depaepe) is de volledige ploeg topfit en vol ambitie.

Ambitie? Ja die is er! Wat? Zo veel mogelijk wedstrijden winnen tegen gelijkaardige ploegen en de toppers het vuur aan de schenen leggen in genietbare confrontaties.

Iedereen welkom op zaterdag 11 oktober 2014 om 20:30 u.

EDUGO ARENA
Sint-Jozefstraat 7
9041 Oostakker

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.