Thomas Smith op 20/2 in Ontmoetingscentrum Oostakker (OCO)

Op vrijdag 20 februari vindt de comedy avond plaats van de Vette Dagen van Jeugdhuis Maegher Goet. Ze hebben niemand minder dan "Foute Vriend" Thomas Smith uitgenodigd om zijn nieuwe show RUIS te spelen.

thomas smith ruis OostakkerSamen met Soe Nsuki die het voorprogramma zal verzorgen zal je gedurende 2 uur kunnen genieten van de meest onvoorspelbare voorstelling van Thomas, die je altijd met pijn aan de lachspieren naar huis zal sturen.

Dat Thomas Smith een hoofd heeft waar wel wat ruis in voorkomt, is al geen geheim meer. Maar is hij alleen? Wat moeten we met de ruis die ons omringt, al de prikkelingen die onze wereld verdoezelen? Kun je het zien, kun je het horen of wil je het wegfilteren om beter te focussen op de belangrijke zaken in het leven? Misschien zijn al die zogeheten ‘belangrijke’ zaken wel net de ruis…

Hoog tijd om daar wat verduidelijking in te brengen en vooral wat ruis aan toe te voegen.

Met ‘Ruis’ gaat Thomas Smith verder door met de perfecte symbiose van materiaal en improvisatie. Zo kunt u genieten van de meest onvoorspelbare voorstelling van het seizoen, die u altijd met pijn aan uw lachspieren naar huis zal sturen.

Zet je in uw meest ontspannen houding schrap, houdt jezelf liefdevol vast aan je stoel, partner of sympathieke medemens, want ‘Ruis’ gaat snel, flikkerend en fel. Navertellen wordt moeilijk maar nagenieten wordt gegarandeerd!

Praktisch

Prijs: €10

Locatie: Zaal OCO Pijphoekstraat 30 9041 Oostakker

Wanneer: 20 februari. Aanvang voorstelling: 21u. Deuren: 20u15 

Voorverkoop

Om zeker te zijn van een plaatsje kan je best kaarten bestellen in voorverkoop tot 18/2. Je kan het bedrag van €10,00 per persoon overschrijven naar bankrekeningnummer BE84 4466 5897 1159 met als mededeling “Uw naam” + “Thomas Smith”. (zonder “.”).

Er zal aan de kassa een lijst liggen met de naam van de mensen die VVK hebben betaald. 

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.