Speelplein 't Speelakkertje terug paraat van 7 juli tot 8 augustus 2014

speelplein 't speelakkertje oostakker

Tijdens deze zomervakantie stelt Speelplein 't Speelakkertje zijn deuren weer wagenwijd open voor alle kinderen van 3 tot 15 jaar. Een groep van ongeveer veertig enthousiaste animatoren staat al 15 jaar in voor veel speelplezier en onvergetelijke zomers in Oostakker.

Deze zomer is 't Speelakkertje weer op van 7 juli t.e.m. 8 augustus. Voor elk kind wordt een aanbod van dagelijkse animatie, plezier en begeleiding op leeftijd voorzien.

Speelplein 't Speelakkertje is lid van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk. Het belang van het kind is bij de activiteiten het uitgangspunt: respect voor de eigenheid van de kinderen, geloof in de ontwikkeling van het kind door het geven van impulsen en geloof in de zelfstandige ontplooiing van kinderen door het spelen.

Een dag op speelplein 't Speelakkertje

Het speelplein is elke weekdag open van 13u30 tot 17u30. Elke speelpleindag begint met de inschrijvingen. Kinderen die voor het eerst deze zomer komen, vullen hun gegevens in op een inschrijvingsformulier. Vanaf dan zitten hun gegevens in de computer en gaat het razendsnel. Sinds dit jaar kan je ook inschrijven via hun website. 

Bij de inschrijvingen betalen de kinderen elk 3 euro. Hiervoor krijgen de kinderen om half vier een koekje, een drankje, zijn ze verzekerd en krijgen ze een fantastische speelnamiddag in ruil!

’s Avonds wordt de dag afgesloten met animatie in het thema van de zomer.  Dit jaar mogen we ons verwachten aan vriendjes uit het toverbos: elfjes, trollen...

Zijn we als volwassenen niet stiekem jaloers op zo een fijne vakantie?

Praktische informatie

Telefoon: 0477 47 52 09

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speelterrein:

EDUGO campus De Toren,
Sint-Jozefstraat 10
9041 Oostakker

Secretariaatsadres:
Speelplein 't Speelakkertje vzw
Zangvogellaan 4
9041 Oostakker

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.