Radio Lourdes in een nieuw jasje

Radio Lourdes, de lokale internetradio van Oostakker zit in een nieuw jasje. Een vernieuwde website én een vernieuwd concept stellen ze voor vanaf vandaag 27 maart.

 

Het werd tijd voor grote veranderingen na een jaar Radio Lourdes. De crew heeft zich afgelopen periode goed geamuseerd met vele programma’s, lokale bandinterviews, de 24 uur en natuurlijk de Invites.

Veel van die programma's maakten de verschillende presentatoren gewoon van bij hen thuis. Naarmate het jaar vorderde, probeerden ze echter steeds meer samen te werken met de mensen van Jeugdhuis Job onder het motto "samen zeveren op de radio is zoveel leuker dan alleen".

Het idee ontstond om van het Job iets te maken tussen een radiostudio en een plaats waar mensen samenkomen om naar muziek te luisteren en uiteraard te feesten. Na wat hulp van het jeugdhuis en Formaat, de Gentse koepel van jeugdhuizen, kreeg deze droom steeds meer vorm! Er werd serieus geschilderd en getimmerd aan het jeugdhuis. Het resultaat hiervan kan je vanaf 27 maart, om 19u30 komen bewonderen in het jeugdhuis Job (Antwerpsesteenweg 763).

Er worden ook workshops georganiseerd in samenwerking met Woensdag, waardoor jij ook kan helpen meebouwen aan Radio Lourdes 2.0.!

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.