Infomoment Slotendries en omgeving: start van de werken

Er staat een informatievergadering gepland over de start van de werken op woensdag 22 april 2015 in OCO Pijphoekstraat in Oostakker om 20.00u. De fasering van de werken en de aannemer zullen er voorgesteld worden. Iedereen is welkom!

slotendries oostakker

In mei 2015 starten de Stad Gent en FARYS met weg- en rioleringswerkzaamheden in de Slotendries, de Groenstraat en de Goedlevenstraat. De werken zullen in fases uitgevoerd worden.

De werken

Slotendries

Slotendries zal na de heraanleg niet meer aansluiten op de John Kennedylaan. De rijweg wordt aangelegd in asfalt en krijgt gelijkgrondse bermen. Er komt een parkeerstrook van nummer 32 tot het kruispunt met de Lourdesstraat. Achter de parkeerstrook komt een voetpad.

Groenstraat

De Groenstraat krijgt een asfalten rijweg en parkeerstroken over de volledige lengte aan beide zijden. Overal komen bomen in de parkeerstroken.

Goedlevenstraat

Ook de Goedlevenstraat krijgt een rijweg in asfalt en parkeerstroken waar mogelijk. Er worden zoveel mogelijk bomen in het ontwerp voorzien.

Riolering

Er staan ingrijpende rioleringswerken gepland. Er komt een gescheiden rioleringsstelsel met een aparte afvoer van regen- en afvalwater.

Informatievergadering

De Stad Gent en FARYS zullen de bewoners op de informatievergadering inlichten over:

  • de timing en fasering van de werken
  • de praktische afspraken
  • de aannemer die de werken zal uitvoeren

Iedereen is welkom zonder inschrijving op woensdag 22 april 2015 in OCO Pijphoekstraat in Oostakker om 20.00u

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.