Iedereen welkom op de Kersthappening van Dienstencentrum Mozaïek

Op de Feestlocatie in Mendonk (die vroeger bekend stond als de Bavohoeve) heeft op maandag 26 december een kersthappening plaats ten voordele van Dienstencentrum Mozaïek uit Oostakker. Chris Hageland - jarenlang publiekstrekker op de Groentenmarkt tijdens de Gentse Feesten en vooral bekend door zijn versie van Hey Jude van The Beatles, treedt er met zijn band op. Maar de hoofdbrok van de avond valt makkelijk te omschrijven: "eten en drinken aan democratische prijzen".

 

En die organisatoren, dat zijn De Feestarchitect, slagerij Stefan De Clercq, Horta De Meyer, Friswatervoordevis, Arcelor Mittal, Duroc D'Olives en de Mozaïekvrienden.

De volledige opbrengst van de avond gaat overigens naar die Mozaïekvrienden. Mozaïek is een instelling in Oostakker waar personen met een beperking terecht kunnen.

Na dagen waarin zowat iedereen niet alleen aan de feesttafel maar ook achter het fornuis vertoefde, lijkt een evenement waar men ongedwongen kan bijpraten en een keuze kan maken aan verschillende eetstandjes overigens wel een goed idee, zo bleek vorig jaar, tijdens de eerste editie.

De inkom is vrij, inschrijven vooraf kan niet. Aanwezigen kunnen een eet/drankenkaart kopen waarmee ze zelf bepalen wat ze eten of drinken: er is keuze uit pannenkoeken, wafels, broodje beenham, stoemp met braadworst, en uiteraard diverse dranken.

Warm aankleden is aanbevolen, het evenement speelt zich zowel binnen als buiten af, al is een groot deel van de buitenlocatie ook overdekt.

Info over Mozaïek op deze site: http://www.dc-mozaiek.be/

kersthappening mozaïek

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.