Hinder op R4 door asfaltwerken tussen Oostakker en Destelbergen

Op maandag 15 juni start het Agentschap Wegen en Verkeer met asfalteringswerken op de R4. Het wegdek krijgt nieuwe asfalt van net voor het knooppunt Oostakker (N70) tot voorbij de brug over het spoor in Destelbergen.

asfaltwerken op R4 Oostakker - DestelbergenHet verkeer richting Merelbeke rijdt over één versmalde rijstrook langs de werfzone. Alle op- en afritten blijven open. De aannemer werkt één week lang 24u/24 en 7/7 om de hinder zo kort mogelijk te houden. Verkeer moet rekening houden met ernstige hinder, vooral tijdens de spitsuren.

De spoorvorming op de rechterrijstrook van de R4 richting Merelbeke wordt grondig aangepakt. De rechterrijstrook krijgt twee nieuwe onderlagen en een toplaag in asfalt.

De werfzone loopt van net voor de afrit naar de N70 in Lochristi tot net voorbij de brug over de spoorlijn Gent- Antwerpen in Destelbergen. De werken starten op maandag 15 juni kort na de ochtendspits. In de week die volgt, rijdt alle verkeer over één versmalde rijstrook langs de werfzone. Voor de veiligheid geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u. De werken zouden afgelopen moeten zijn op 20 juni.

 

Bron: Wegen en Verkeer

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.