Frituur Patat lanceert mobiele app

Frituur Patat! uit de Lourdesstraat lanceerde zijn eigen mobiele app. Met de app beschik je over een persoonlijke, digitale klantenkaart, het actuele aanbod aan gefrituurde goestjes en blijf je op de hoogte van acties en promoties.

frituur patat app iphone androidDigitale revolutie

Uitbater Henk Strybos heeft het helemaal gesnapt: "Je moet als bedrijf mee zijn met de digitale revolutie. Een frituur moet een experience zijn waarvoor mensen terugkomen. Naast lekkere frietjes en snacks moet je ook uitblinken in service. Met de app willen we dat extraatje leveren".

Digitale spaarkaart

Via de app spaar je ook voor gratis producten en kortingen. Een gratis frikandel, frietjes aan een euro of kortingsbons kan je verdienen door bij je aankoop je persoonlijke QR-code te laten scannen. Iemand van het Patat-team plaatst dat de punten op je digitale spaarkaart die je bij een volgend bezoek kan inwisselen.

"Zo verhogen we de klantentrouw, die momenteel al zeer hoog is, maar altijd beter kan. Deze trouw willen we dan ook belonen." aldus Henk.

De App

De app is beschikbaar voor iOS (iPhone) in de App-store en Android op Google Play. Download de app via onderstaande links.

 

Smakelijk!

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.