Edugo Campus De Toren naar Bangladesh

10 leerlingen en 5 leerkrachten van het Humaniora EDUGO campus De Toren in Oostakker vertrekken volgend jaar in de krokusvakantie naar Bangladesh. Zij steunen het huizenbouwproject van Wereldfoundation.

Wereldfoundation bouwt huizen (kostprijs 1000 euro per huis) voor arme Bengaalse gezinnen en dat wil het team van Edugo steunen. Ieder van hen heeft als doel om 1000 euro te verzamelen. Zo kunnen ze al zeker 15 Bengaalse gezinnen gelukkig maken. Het team bestaat uit mevr. Famke Lantsoght, mevr. Evelyn Van de Vijver, mevr. Liselotte Bekaert, mevr. Nele Cnockaert, Mr. Danny De Mey, Séverine De Bruyckere, Marie Isaac, Thaly Stevens, Jolien De Letter, Elien Beels, Maarten van Paemel, Aaron Neuville, Laura Desmet, Guillaume De Clercq en Yentl Praet.

Het Banglateam zal geregeld acties ondernemen om geld in te zamelen. Hiernaast kunnen zij die wensen, los van de acties die ze ondernemen, een gift doen. Interesse? Stuur hen mailtje via het contactformulier. Belangrijk: bedragen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar!

Bent u als bedrijf geïnteresseerd om dit project te sponsoren? Vraag dan via het contactformulier vrijblijvend het sponsordossier aan. 

Je kan hen ook volgen op https://huizenvoorbangladeshbyedugo.wordpress.com/

 

edugo campus de toren gaat naar bangladesh

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.