Edugo Arena is open en klaar voor de Supercup

De Edugo Arena is eindelijk open. Op 1 oktober vond de officiële opening plaats in aanwezigheid van schepen van Sport Resul Tapmaz en afgevaardigden van de verschillende partners.

Te laat

De opening van de Edugo Arena was eerst gepland voor 13 september, maar werd uitgesteld door vertragingen. Even gingen de geruchten de ronde dat de Supercup Volleybal op 4 oktober niet zou kunnen doorgaan, maar dit is niet het geval.

Openingswedstrijd

Met een vriendschappelijke wedstrijd tussen volleyballers van Edugo en van VDK Gent, is de Edugo Arena ingespeeld. Het echte werk is voor komende zaterdag met de Supercup. Vanaf nu kunnen ook de volleybalteams VDK Gent Heren en Dames er terecht voor hun wedstrijden. De scholengroep Edugo maakt er binnenkort ook gebruik van.

Prijskaartje

De totale kosten van het complex bedragen ongeveer 8,5 miljoen euro (inclusief btw), waarvoor de Stad Gent via een investeringssubsidie 3 miljoen euro bijlegde.

Supercup

Op zaterdag 4 oktober wordt de Supercup volleybal gespeeld in de gloednieuwe Edugo Arena.

Om 17u staat de wedstrijd Asterix Kieldrecht - Richa Michelbeke op het programma, gevolgd door de topper tussen kampioen Knack Roeselare - en bekerwinnaar Precura Antwerpen.

Wie is het best voorbereid op deze nieuwe confrontatie tussen beide teams? Precura Antwerpen dat met Marien Moreau, Floris Van Rekom, Michael Andrei, Dennis Deroey en Lowie Stuer een aantal nieuwe spelers moet inpassen? Of Knack Volley Roeselare dat in de voorbereidingsperiode ruime tijd zijn internationals Matthijs Verhanneman, Hendrik Tuerlinckx, Pieter Coolman, Gertjan Claes én Eemi Tervaportti moest missen wegens het WK in Polen. We ontdekken het morgen!

Tickets zijn te verkrijgen via Top Volley Belgium.

supercup edugo arena

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.