Carrefour Oostakker is het 1ste Drive afhaalpunt in Oost-Vlaanderen

Hypermarkt Carrefour Oostakker opende afgelopen maandag haar 1ste drive afhaalpunt in Oost-Vlaanderen en 12de vestiging in België. De winkelketen beantwoordt hiermee de vraag van gezinnen die hun boodschappen het liefst online doen en op de winkelparking in hun koffer laten inladen.

 

carrefour oostakker driveHet aantal gezinnen dat zijn boodschappen online doet, stijgt in België. Dit merkt Carrefour duidelijk aan het succes van haar Drive-afhaalpunten in het land en aan de verdubbeling van de omzet van de Summerdrive die ze deze zomer voor een tweede jaar op rij in Knokke-Heist opende.

Eenvoudig, handig en supersnel

De absolute voorwaarde voor dat succes is dat de klant van een eenvoudig, handig en supersnelle service kan genieten. Een boodschap die Carrefour duidelijk heeft begrepen nadat ze in 2013 de allereerste Drive in België opende en de service sindsdien verder uitrolde.

Hoe werkt de Carrefour Drive?

Vanop je computer, tablet of smartphone kan je je boodschappen kiezen uit een assortiment van 15 000 artikelen op www.drive.be. Op het afgesproken moment rijd je naar de Carrefour Drive van Oostakker en meld je je aan de hiervoor bestemde zuil aan, waarop een medewerker de boodschappen in recycleerbare tassen in de autokoffer laadt. Dit alles gebeurt in minder dan 5 minuten zonder dat je uit je auto hoeft te stappen. Carrefour is hiermee de enige nationale retailer die haar klanten niet vraagt van uit te stappen en de boodschappen in de koffer van de klant laadt.

Hoeveel kost deze service?

Carrefour Drive is gratis bij de eerste bestelling en bij aankoop vanaf 150 euro. Is het aankoopbedrag lager, dan vraagt Carrefour een service kost van 4,50 euro voor het samenstellen van de boodschappen. Uit data weet Carrefour dat klanten vaak een uitgebreide boodschappenlijst hebben wanneer zij op Drive beroep doen en dat de servicekost dan voor hen wegvalt.

Eerste in Oost-Vlaanderen

Met de opening van de nieuwe Carrefour drive op de site van de Hypermarkt van Oostakker trekt de winkelketen deze unieke service dus open voor nog meer gezinnen. De nieuwe Carrefour drive is de eerste in zijn soort in de Gentse regio, zelfs de eerste in Oost-Vlaanderen.

Praktisch

  • Adres: Hypermarkt Carrefour, Oude Bareelstraat 85, 9041 Oostakker.
  • Afhaalmomenten: Ma – Za: 11u – 20u. Vrijdag tot 21u.

Tips voor het gebruik van Carrefour Drive:

 

  • Zorg voor een lege koffer zodat de medewerker makkelijk kan inladen
  • Kom op het afgesproken uur
  • Zorg voor een voldoende grote bestelling (+150 euro) om de servicekost te vermijden
  • Bestel minstens 24u op voorhand
 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.