Bruudruuster Rock warmt zich al op voor 2018

Het Jeugdhuis Maegher Goet warmt zich nu al op voor de volgende editie van Bruudruuster Rock begin augustus. Op zaterdag 24 februari staat op de locatie ook een selecterende rockrally op de affiche.

Update: BruudruusterRock 2018 

 

Bruudruuster Rock omarmt dit jaar een feestelijke tiende editie. De datum is vastgelegd op vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus. Na de geslaagde opener vorig jaar, krijgt de vrijdageditie een vervolg onder de noemer ‘Bruudruuster Talent’. Daarbij ligt de focus opnieuw op jong, lokaal en opkomend talent. Op één band na, ligt de programmatie voor de zaterdag ook al vast.

Het wordt een mooie en sterke lineup met traditioneel voor ieder wat wils. Nieuw dit jaar is dat er meer workshops en animatie worden aangereikt op de diverse podia. Het opzet blijft vooralsnog gratis.

Dat geldt ook voor de geplande rockrally op zaterdag 24 februari vanaf 19 uur in het plaatselijk jeugdhuis, Pijphoekstraat. Vier diverse bands met elk een ander muziekgenre zullen er optreden en mekaar als het ware muzikaal bekampen.

De winnaar mag op zaterdag de topdag van het festival openen. Verder nieuws kan je ook lezen op de facebook- en/of instagrampagina van Bruudruuster Rock.

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.