Bruudruuster Rock 2014

Bruudruusterrock wordt georganiseerd door Jeugdclub Maegher Goet, in samenwerking met enkele andere Oostakkerse verenigingen, zoals Chiro Sint-Amandus, Speelplein 't Speelakkertje en de Oostakkerse Kioskvrienden. Dit op en top 'Uustakkers' familiefestival is dit jaar aan zijn 6de editie toe.

Update: BruudruusterRock 2018 

Aan het intussen gekende concept wordt niet geraakt: Bruudruusterrock is een gratis festival, voor jong en oud, waar niet alleen muziek maar ook gezelligheid centraal staat. Daarom voorzien we in de namiddag randanimatie voor de allerkleinsten, met o.a. een springkasteel en schminkstand. Ook muzikaal worden de kinderen niet uit het oog verloren. Zo geeft kidsband K'Rock Monsieur en de Madammen tussen de optredens op het hoofdpodium door het beste van zichzelf op het tweede podium.

Wanneer en waar?

Bruudruusterrock gaat door op zaterdag 2 augustus 2014, vanaf 13u30. Je kan helemaal uit de bol gaan op het grasplein naast de kerk van Oostakker dorp.

Programma Bruudruusterrock 2014

Op het hoofdpodium programmeren we gedurende de middag verschillende muziekstijlen (gaande van pop, over nederlandstalige muziek, tot folkrock), waarin zowel lokaal opkomend talent als meer gevestigde waarden zijn vertegenwoordigd. 

14u00: Deerman

15u30: This Kinda Man

17u00: Nevermind Nessie

18u45: Servaas

20u30: The Vipers 

23u00: The Baseballbats

Tussen de laatste 3 optredens speelt coverband Alfonso del Ganda op het tweede podium nummers van vroeger en nu.

Alles is dus aanwezig om er, net als de voorbije jaren, opnieuw een gezellige en onvergetelijke dag van te maken. En de toegang blijft gratis, dus er is geen enkele reden om het te missen.

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.