Echte (3D) Pokémons in Oostakker

Je moet bijna onder een rots leven of totaal afgesloten zijn van alle media om nog niet gehoord te hebben over Pokémon Go, de mobiele app die via augmented reality je als trainer op zoek laat gaan naar Pokémons. Ook in Oostakker zijn er heel wat spelers, maar E.V. Props, een 3D Printing en design service bedrijf uit Oostakker, combineert het digitale nu met het tastbare: een zoektocht naar echte, weliswaar 3D-geprinte, Pokémons.

Je hebt Pokémon Go misschien zelf al geïnstalleerd en je hebt extra pokéballs verdiend aan de Pokéstops aan het kapelletje in de Groenstraat aan de Louise Derachestraat, aan de tandarts in de Krijtestraat of vele andere locaties in Oostakker waar het game te gebruiken is.

3D prints van Pokémons

3D printing is een techniek waarbij digitale bouwtekeningen via een 3D printer omgezet worden in driedimensionale voorwerpen door ze laag na laag in bijvoorbeeld kunststof op te bouwen.

E.V. Props heeft nu 10 Pokémons op deze manier geprint die ze zullen verstoppen aan 1 van de 5 Pokéstops rondom Oostakker dorp (2 stops aan het dorp, 1 aan de okay, 1 aan de Mozaïek en 1 in de Gentstraat aan het schooltje).

3D print pokemon

Elke dag, vanaf 21 juli, gaan ze 1 verstoppen die jullie mogen vangen. Via de Facebook-pagina van E.V. Props laten ze jullie weten wanneer ze verstopt zijn. Het is aan jullie om uit te zoeken rond welke pokéstop de Pokémon zich bevindt. Je mag het unieke exemplaar dan houden. Heb je er een gevonden? Laat het dan zeker weten aan E.V. Props.

Over E.V. Props

E.V. Props is een bedrijf uit Oostakker onder leiding van Emilio Vitale dat gespecialiseerd is in de creatie van 3D designs, kostuums en props voor de filmsector en diverse bedrijven waaronder reclamebureaus.

Wie meer wil weten kan terecht op de site van E.V. Props.

 

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.