1ste Partizaandag op 7 december

Op zondag 7 december staat Oostakker in het teken van boeken. De Oostakkerse uitgeverij Partizaan organiseert die op die dag in het OCO de eerste Partizaandag, een mini-boekenbeurs met randanimatie.

partizaandag oostakkerDe allereerste Partizaandag, georganiseerd door Uitgeverij Partizaan, wordt een evenement om naar uit te kijken. De uitgeverij, het initiatief van auteur Stefaan Van Laere, is intussen zes maanden actief met concreet een 15-tal titels in de aanbieding. Voorts heeft de uitgeverij nog meerdere boeken in portefeuille. Onlangs berichtten we nog over zijn boek "Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool".

(Potentiële) lezers, auteurs, geïnteresseerden en partners samenbrengen: dat is het uitgangspunt van de allereerste Partizaandag. Die dag zullen zowel de nieuwe boeken van deze uitgeverij alsook een aantal boeken in portefeuille te ontdekken en met met aantrekkelijke kortingen verkrijgbaar zijn. Tevens zijn meerdere auteurs en de partners van uitgeverij Partizaan aanwezig.

Reden genoeg om dit ruime aanbod op een boekenbeurs met artistieke happening aan het publiek voor te stellen. Waar kan het beter gebeuren dan in de thuisbasis van de uitgeverij Oostakker?

In het Ontmoetingscentrum Oostakker (OCO) in het dorp (Pijphoestraat 30) kunnen belangstellenden kennismaken met de nieuwe titels en de auteurs van de uitgeverij, en tevens koopjes doen wat betreft oudere boeken. Toegang is gratis.

Programma

Tussen 14 en 15:30 uur zijn er op het podium kort live bijdragen van bevriende partner vzw de Scriptomanen in woord en beeld (Patrick Bernauw, Peter Lievens, Jenny Dejager, Ellen Lanckman, Magali De Vlaeminck).

Aansluitend zijn de auteurs van uitgeverij Partizaan aan de beurt: Alain Vanclooster, Kirsten Van Malderen, Erik Ameele & Antoine Emil, Machar Van Geyt, Katrien Dierick en Stefaan Van Laere zelf (avant-première boek ‘Don Fredo’).

 

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.