1 zwaargewonde bij frontale botsing in Drieselstraat

Carine V. (60) uit Oostakker is gisterenmiddag zwaargewond geraakt na een frontale botsing met een vrachtwagen in de Drieselstraat. De hulpdiensten en een MUG-helikopter kwamen ter plaatse om haar de eerste zorgen toe te dienen.

ongeval drieselstraat oostakker frontale botsingDe vrouw reed in de richting van de Antwerpsesteenweg (N70) maar in de beruchte bocht in de Drieselstraat botste ze frontaal op een vrachtwagen die richting Volvo reed. De bestuurster zat gekneld achter het stuur.

De hulpdiensten, waaronder een MUG-helikopter, waren snel ter plaatse. Na een klein uur kon ze bevrijd worden uit het wrak en werd ze met zware verwondingen, maar niet kritiek, overgevlogen naar het UZ Gent. De vrachtwagenchauffeur is er met de schrik van afgekomen.

Oorzaak van het ongeval is onbekend, maar het is algemeen geweten dat daar te snel gereden wordt, en niet iedereen die bocht tegen een aangepaste snelheid neemt.

De Drieselstraat was een tijdlang afgesloten in beide richtingen. Werknemers van Volvo die aan hun namiddagshift wilden beginnen, werden omgeleid.

 

Jeugdboekenmaand BE

 
 
x

Fan van Oostakker?

Bljif op de hoogte van het laatste nieuws in Oostakker via onze nieuwsbrief.

We sturen geen spam.